Για να γιορτάσουμε τον μισό αιώνα παρουσίας στον χώρο των οπτικών αποστάξαμε την εμπειρία μας στην σχεδίαση και στην κατασκευή του ΕΝΑ.

Το ΕΝΑ είναι ένα ζευγάρι γυαλιών στο ύφος του πρώτου γυαλιού ηλίου που πουλήθηκε από τα ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ το 1966. Tο 2016 στην Θεσσαλονίκη, στο κατάστημα οπτικών Παυλίδης γεννήθηκε ένα ζευγάρι γυαλιά. Το ιδιαίτερο με αυτό το ζευγάρι γυαλιά είναι ότι είναι Ελληνικό! Από την πρώτη μολυβιά στο χαρτί, στο σχεδιαστικό πρόγραμμα, στο εργοστάσιο, στην επιχρύσωση, την κατασκευή της θήκης μέχρι και η συσκευασία του έγινε από εμάς!

Επιτέλους ένα Ελληνικό προϊόν που μας κάνει υπερήφανους. Εμείς εδώ στα ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ καταφεραμε να δειξουμε ότι τα Ελληνικά προιόντα μπορουν να είναι ανώτατης ποιότητας!

Το πρωτότυπο το ονομάσαμε ΕΝΑ. Όνομα Ελληνικό φυσικά και η σχεδίαση του ανασύρθηκε από την δεκαετία του ’60, όχι τυχαία μιας και τότε η Ελληνική ανάπτυξη βρισκόταν στην δεύτερη θέση παγκοσμίως. Θέλοντας να συμβάλουμε και εμείς μαζί με άλλους Έλληνες επιχειρηματίες στην ανάδειξη των προϊόντων της χώρας μας καταθέσαμε την τεχνογνωσία μας μέσα από το ΕΝΑ.

Το ΕΝΑ είναι ένα ζευγάρι γυαλιά κατασκευασμένο από ανώτερης ποιότητας οξικό πολυεστέρα πάχους 8 χιλιοστών σε καφέ αποχρώσεις. Το πάχος αυτό θα δώσει άνετη εφαρμογή στο πρόσωπο αφού η πίεση από το βάρος εφαρμόζεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Η μόδα της εποχής του ’60 προστάζει έντονη παρουσία στο πρόσωπο και ασφαλώς στιβαρή κατασκευή.

Εμείς φροντίσαμε η παρουσία να έχει χαρακτήρα του ’60 αλλά η κατασκευή να γίνει με σύγχρονα μέσα διορθώνοντας τις αδυναμίες του παρελθόντος. Τα μεταλλικά μέρη έχουν επιχρυσωθεί διπλά με φύλλο χρυσού 24 καρατίων για διάρκεια στον χρόνο και είναι αντιαλεργικά.

Το ΕΝΑ διατίθεται σε ηλίου και οράσεως. Στην έκδοση του ηλίου έχουμε προσαρμόσει μετά από έρευνα δυο μηνών κρυστάλλινους απορροφητικούς φακούς. Το σημαντικότερο σημείο της κατασκευής του είναι το ότι εμείς καθημερινά προσαρμόζουμε γυαλιά στα πρόσωπα των πελατών μας και γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες που δίνουν την άριστη εφαρμογή στο πρόσωπο. Αυτή την τεχνογνωσία σας την προσφέρουμε ολοκληρωμένη και μάλιστα κατασκευασμένη εδώ στην Ελλάδα.

Το ΕΝΑ κατασκευάστηκε σε 300 αριθμημένα αντίτυπα (1/300) από τα Οπτικά Παυλίδης από όπου και διατίθεται με κρυστάλλινους απορροφητικούς φακούς ηλίου!

Για ένα εξαιρετικό προϊόν όπως το ΕΝΑ το περιτύλιγμα είναι σημαντικό. Η δερμάτινη θήκη του, το κουτί και τα καθαριστικά έχουν και αυτά την υπογραφή μας.

Η κατασκευή τους έγινε στην Θεσσαλονίκη με τις δικές μας απαιτήσεις υψηλής ποιότητας.

Η τιμή του ΕΝΑ ΗΛΙΟΥ είναι 115€. -Δώρο τα μεταφορικά με courier εντός της Ελλάδας -Δώρο κιτ συντήρησης, καθαριστικό spray, πανάκι micro fiber