Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια συλλογή από γυαλιά ηλίου 73 σχεδιαστών. Η συλλογή δε των σκελετών οράσεως υπογράφεται από 50 σχεδιαστές και καλύπτει κάθε πρόσωπο με στυλ και διακριτικότητα. Μερικοί από τους οίκους αυτούς είναι: TRUSSARDI, VOGUE, MOSCHINO, ESPRIT, BVLGARI, SILLOUHETTE, ALAIN MIKLI, AIGNER, GIORGIO ARMANI, EMPORIO ARMANI, EXTE. Παθήσεις όπως μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία, πλέον είναι η αιτία για να προσθέσετε στυλ στην προσωπικότητά σας. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από 100 τύπους κρυστάλλων (οργανικά, κρύσταλλα, χρωματιστα, άθραυστα, με ειδική λέπτυνση κ.λ.π.). Ο ειδικός οπτικός μας θα σας προτείνει το καλύτερο για την δική σας περίπτωση.

Οι φακοί επαφής που σας προτείνουμε είναι οι καλύτεροι της αγοράς και το κυριότερο: ξέρουμε πως να σας καθοδηγήσουμε να επιλέξετε τους πιό κατάλληλους και να σας βοηθήσουμε να τους χειριστείτε με ασφάλεια.

Τα παιδικά γυαλιά που διαθέτουμε είναι ειδικά για παιδιά, δηλαδή δεν σπάνε οι φακοί τους και οι σκελετοί των γυαλιών είναι από μη τοξικά υλικά. Τα περισσότερα σχέδια είναι σε χαρούμενα χρώματα με ονόματα ηρώων των παιδικών ταινιών όπως Ταρζάν, Μίκυ, Barbie κ.α..

Για τους αθλητές και τους ανθρώπους της δράσεως τα Οπτικά Παυλίδης έχουν στην διάθεσή τους γυαλιά για κάθε χρήση. Από μάσκες κατάδυσης με διορθωτικά κρύσταλλα, έως ειδικά γυαλιά για την ομίχλη για πιλότους. Φυσικά άθραυστα γυαλιά για σπορ για όλες τις ηλικίες, για ορειβασία και ιστιοπλοΐα με προστατευτικά πλαϊνά. Πάντοτε με φακούς υψηλής απορροφητικότητας και αντοχής.

Μπορείτε να βρείτε σε εμάς διάφορα αξεσουάρ όπως: Κορδονάκια και αλυσίδες για τα γυαλιά. Ειδικά στηρίγματα γυαλιών για το αυτοκίνητο. Γυαλιά πρεσβυωπίας για την τσέπη. Πτυσσόμενα και μικρού μεγέθους. Ειδικά καθαριστικά. Θήκες για φακούς επαφής και γυαλιά. Πρόσθετα γυαλιά ηλίου στα γυαλιά οράσεως. Φακούς επαφής μιας χρήσεως. Μεγεθυντικούς φακούς. Βοηθήματα χαμηλής όρασης. Τηλεσκόπια για επίγειους και αστρονομικούς στόχους. Κυάλια νυχτερινής οράσεως. Ειδικές κατασκευές που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Δοκιμάστε εδώ το on-line τεστ όρασης που σας προσφέρουν τα Οπτικά Παυλίδης Τεστ Οράσεως