Τα οπτικά ΠΑΥΛΙΔΗΣ προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους από το 1962.

Τα ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 1963 από τον Τηλέμαχο Παυλίδη. Την πορεία αυτή συνεχίζει δυναμικά στη δεύτερη γενιά ο οπτικός Μιλτιάδης Παυλίδης. Σήμερα λειτουργούν τέσσερα κεντρικά καταστήματα με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Στην πολυετή παρουσία μας αντιμετωπίσαμε με επιτυχία κάθε περίπτωση διαθλαστικής ανωμαλίας, αποτέλεσμα της βαθιάς γνώσης της οπτικής επιστήμης. Διαρκής εκπαίδευση και ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες είναι τα επιστημονικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Η ομάδα μας αποτελείται από 14 επιστήμονες με εξαιρετική γνώση των προϊόντων και υπηρεσιών που εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση όσων επισκέπτονται τα ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ. «Ο πελάτης πρέπει να φεύγει πάντα με χαμόγελο». Βασισμένοι σ’αυτήν την φιλοσοφία επενδύουμε στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στα καταστήματά μας. Eξυπηρετούμε πάνω από 10.000 πελάτες τον χρόνο και έτσι στους συνεργάτες μας μπορείτε να εμπιστευθείτε την πολυτιμότερή σας αίσθηση, την Όρασή σας.

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΟΠΤΙΚΟΙ

Κάθε κατάστημα έχει τον υπεύθυνο επιστήμονα οπτικό ο οποίος θα φροντίσει την ποιότητα της όρασής σας αλλά και την κομψή εμφάνιση σας. Φροντίζουμε για την κατάρτιση του προσωπικού με διαρκή σεμινάρια και συμμετοχή σε εκθέσεις οπτικών.

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ

Τα γυαλιά για την όραση στα ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία γιατί περιλαμβάνει την μεγαλύτερη ποικιλία σκελετών οράσεως (περισσότερους από 1000 τύπους σε μόνιμη έκθεση) και την μακρύτερη λίστα με οφθαλμικούς φακούς (τουλάχιστον 150 επιλογές ανά συνταγή).

ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ

Εφαρμόσαμε χιλιάδες πολυεστιακά για πάνω από 30 χρόνια ακολουθώντας τις εξελίξεις διαρκώς με ενημέρωση από τουλάχιστον πέντε κατασκευαστές πολυεστιακών οφθαλμικών φακών. Η εμπειρία σε συνδυασμό με την ειδική κατάρτιση των οπτικών και την ανά περίπτωση σωστή επιλογή εργοστασίου, μας δίνει ευχαριστημένους χρήστες πολυεστιακών γυαλιών. Ρωτήστε τους πελάτες μας.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Κάθε χρόνο επισκεπτόμαστε τρεις εκθέσεις του εξωτερικού (Παρίσι, Μόναχο, Μιλάνο) αναζητώντας μοντέρνα ιδιαίτερα προϊόντα που σας προσφέρουμε μόνο στα ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ. Φυσικά σε μόνιμη παρακαταθήκη διαθέτουμε τις γνωστότερες μάρκες στα γυαλιά ηλίου.

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από έγχρωμους ή απλούς φακούς επαφής από πολλούς κατασκευαστές και σε διάφορους τύπους (μηνιαίους, μιας ημέρας, κλπ). Οι άνθρωποί μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη και την παρουσία σας πιο ελκυστική!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΡΑΣΗ

Η παιδική όραση είναι κάτι που μας αγγίζει ιδιαίτερα. Έτσι δημιουργήσαμε έναν πρωτότυπο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο κατάστημα στην Βασ. Όλγας 247 , αποκλειστικά για τους μικρούς μας πελάτες. Σε όλα τα καταστήματα έχουμε εργαζόμενους που είναι ήδη γονείς και μπορούν να εξυπηρετήσουν με άνεση κάθε νεαρό διοπτροφόρο.