Κάθε χρόνο εφαρμόζουμε εκατοντάδες πολυεστιακά γυαλιά με εκατοντάδες ευχαριστημένους χρήστες. Η εκπαίδευση μας στο εξωτερικό πάνω στην σωστή εφαρμογή του σκελετού στο πρόσωπο και η βοήθεια μας στην σωστή επιλογή φακών για την κάθε περίπτωση δίνουν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το 2018 φέραμε στην Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 104) το μοναδικό στην Ελλάδα και από τα λίγα στην Ευρώπη, το σύστημα Yuniku. Με αυτό το σύστημα παίρνουμε μια τομογραφία του προσώπου (χωρίς ακτινοβολία) και ενημερώνουμε την εφαρμογή για τις ανάγκες όρασης του πελάτη.

Στη συνέχεια επιλέγουμε το σχήμα του σκελετού από μία μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη συλλογή και το σύστημα προσαρμόζει την θέση των φακών απέναντι από τα μάτια με μεγάλη ακρίβεια (0,01mm). Το καινοτόμο σύστημα στη συνέχεια εκτυπώνει σε τρεις διαστάσεις (3D printing) τον σκελετό γύρω από τους ήδη σωστά τοποθετημένους φακούς και παραδίδει ένα ζεύγος πολυεστιακών γυαλιών εξατομικευμένο για τον κάθε πελάτη. Με το σύστημα αυτό, το πρόβλημα του κεντραρίσματος αντιμετωπίζεται πλέον ψηφιακά και το αποτέλεσμα είναι τέλειο.